Szórakozás

Újra szülne Hódi Pamela

Berki Krisztián gyermekének anyja már csak a megfelelő férfira vár.

Úgy tűnik, hogy Berki Krisztián és Hódi Pamela tényleg egyáltalán nem terveznek egymással, a szakításuk véglegesnek mondható. Pamela olyannyira komolyan gondolja a dolgot, hogy bár újra szülni szeretne, teljesen biztos benne, hogy nem az egykori Fradi-vezér lesz az apa.

“Szeretnék még egy gyermeket, azonban szinte biztos, hogy ez nem a közeljövőben lesz. Ha megtalálom azt a férfit, akinek újra szülnék, mindent el fogok követni, hogy a következő gyermekem kisfiú legyen. Mégpedig azért, mert akkor ő lehetne az örök férfiszerelem az életemben” – mondta a Blikknek Pamela, aki jelenleg egyedül gondoskodik Berkivel közös kislányukról, Natasa Zselykéről.

“Amióta anyuka vagyok, gyökeresen megváltozott az életem. Míg Nati nem volt, csak magamról kellett gondoskodnom, a születése óta azonban az életemnél is fontosabb, minden időmet és energiámat rá fordítom. Ahogy rám néz, amikor valami éri, és elpityeredik, odajön hozzám, és bújik, ez elmondhatatlan boldogság. Elszakíthatatlan kötelék van köztünk, amióta megszületett, új értelmet kapott az életem. Nélküle csak teltek a napok, miatta igazán pozitív és boldog ember lettem” – tette hozzá az Éden Éjjel műsorvezetője.


Fotó: TV2

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik