Szórakozás

Trélerrel lophatták el Charlie 20 milliós autóját

A 67 éves énekes terepjáróját csütörtök éjszaka lovasították meg. A lopást előre megtervezték.

Horváth Charlie mint olyan sokszor, csütörtökön késő este is máriaremetei háza előtt parkolt le 20 milliót érő Range Roverével, a terepjárónak azonban reggelre nyoma veszett. Az énekes már bánja, hogy nem állt be az udvarra, de lakóhelye nagyon biztonságos, és eddig sohasem fordult elő hasonló sem, így nem gondolta, hogy baj lehet.

“Ezt soha nem gondoltam volna! Nagyon bosszant, mert az égvilágon mindenem benne maradt. Az összes iratom, személyi okmányok, fontos papírok. Amikor reggel nyolckor kinéztem, csak a hűlt helyét láttam” – kezdte a Blikknek Charlie, aki tegnap közösségi oldalán jelentette be a hírt, és aki egymillió forintot is hajlandó lenne fizetni a megtalálónak.

A sztár csak sejti, hogy hogyan lophatták el autóját ilyen észrevétlenül, de nehezen dolgozza fel a történteket: “Csendes környéken lakom, és a kocsi kiváló biztonsági rendszerrel volt felszerelve, a riasztót hallottam volna. Platóra tehették, csak azt nem tudom, hogyan, mert kis zsákutcában lakom, és meredek a lejtő.”

Egy rendőrségi szakértő szerint, nem biztos, hogy trélerrel vitték el a kocsit, inkább arról lehet szó, hogy a tolvajok kifigyelték az énekes szokásait, és mindent előre megterveztek. Nagy valószínűséggel már nincs is az országban a jármű.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik