Szórakozás

Nem mutatja meg kislánya arcát Pachmann Péter

A Tények műsorvezetője nagyon élvezi az apaságot, arra azonban kínosan ügyel, hogy egy hetes kisbabájának arcát minden felvételen eltakarja.

Pachmann Péter egy héttel ezelőtt kétszeres apuka lett. Előző házasságából született nyolc éves kisfia mellé egy hugica érkezett, akit Anna Kátyának hívnak. A Tények műsorvezetőjét teljesen elvarázsolta a kislány érkezése, minden pillanatot vele tölt, és teljes mértékben kiveszi a részét a körülötte lévő teendőkből. Egy dologból azonban nem enged: sehol sem mutatja meg a baba arcát. Péter azért nem szeretne nyilvánosságra hozni képeket a piciről, mert szeretné, ha később maga döntné el, akar-e az apukával szerepelni a médiában, vagy sem.

“Annyira szép kislány, és én kikiabálnám a világba, bárkinek megmutatnám, hogy milyen szép kislányom van. De annak idején, amikor Balázs két évvel ezelőtt általános iskolás lett, arra kért, hogy többször ő ne szerepeljen az újságokban, mert az iskolában többen szólnak neki, és neki ez nem esik jól” – mondta az Aktívnak a híradós, aki néhány hónappal ezelőtt teljes titokban vette el feleségét.

Olvasta már? Hamarosan kiderül, ki lesz Gesztesi Károly utódja

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik