Szórakozás

Perrel fenyegetett a Piramis-koncerten Som Lajos

A Piramis alapítója váratlan vendégként érkezett az együttes koncertjére. Duzzogva kommentálta az eseményeket, és elmondta, perre viszi a jogtalan névhasználatot.

A Piramis alapítója, Som Lajos váratlanul jelent meg a budakalászi művelődési háznál, a 40 éves együttes rendhagyóra sikerült jubileumi koncertjén. A legendás rocker azért neheztel korábbi társaira, mert nélküle is folytatják a zenélést. 

“Egyikük sem jött el a születésnapi bulimra, és az otthonban sem látogatnak, úgyhogy én jöttem el a saját zenekarom koncertjére, mert jelezni akarom, hogy tisztázni kéne a dolgokat. Mert ez nem a Piramis! A Piramis az én zenekarom, és kész vagyok perre menni, hogy ezt velük is megértessem. Amúgy is rosszul szerkesztették a műsort. Poros volt az egész” – magyarázta a Blikknek Som, aki a színpad mellől nézte végig a koncertet.

Az együttes tagjai többször próbálták felhívni a színpadra, de ő duzzogva nemet mondott. A hangulatot oldotta a sok rajongó, akik sorra köszöntötték a leharcolt rocklegendát. Legalább húszan guggoltak mellé a közös fotóhoz, csak a büfénél beszélték ki, hogy az ital és a koponyasérülés testi-lelki nyomain túl bottal is nehézkesen jár a bénult lábával.

Gallai Péter, a Piramis őstagja a Blikknek elmondta: örül a méltatlan körülmények közt élő Som Lajos váratlan látogatásának, mert így saját szemével is láthatta, hogy igény van a zenéjükre.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik