Szórakozás

Kozso alig fizetett a Shygys-nak

Másfél évtized után öntötték ki a szívüket a Shygys tagjai arról, hogyan bánt velük az egykori menedzserük.

Az 1997-ben egy casting során összehozott Shygysnak mindössze egy aktív éve volt, igaz, akkor valamilyen elképzelhetetlen oknál fogva kirobbanóan sikeresek voltak. Gyakorlatilag Kozso találta ki őket, ő alkotta meg az együttest, szervezte a koncertjeiket, és mint utóbb kiderült, az életük egy részét is. A fiúzenekar tagjai most, másfél évtized után öntötték ki a szívüket a Borsnak.

“Kozsó ügyesen elleste a szakmát másoktól, és a saját eszközeivel alkotott meg bennünket. Elfogadtuk a helyzetet, így tudtuk, nem mászkálhatunk a barátnőinkkel, milyen ruhákban kell járnunk, kikkel beszélhetünk, kikkel nem. Egy évig bírtuk” – mondta a lapnak az egyik tag, Ács Bálint.

A srácok elmondása szerint sokszor egy szendvicsre, alsógatyára tellett csak a bérükből, de ők élvezték a népszerűséget. Később pereskedés után milliókért vásárolta ki őket egy nagy kiadó. Most újra vissza akarnak térni, de ez nem tetszik a súlyos betegsége után éppen Amerikában lábadozó Kozsónak.

“Furcsa, hogy most megint ellenséges velünk. Mi szeretettel gondolunk rá, és szívből kívánunk neki gyógyulást” – tette hozzá Bálint.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik