Szórakozás

Elton John nagyon berágott a Dolce&Gabbana párosra

Elton John  (Elton John )
Elton John  (Elton John )

A zenész bojkottot hirdet a világhírű divattervezők ellen, mivel azok a meleg párok gyermekvállalása, egyúttal pedig a lombikprogram ellen foglaltak állást.

Nagyon komolyan megharagudott Elton John Stefano Gabbanára és Dominico Dolcéra, a Dolce&Gabbana divatház fejeire. A páros ugyanis egy interjúban kifejtette véleményét a klasszikus családmodellel, és a lombikprogrammal kapcsolatban is. Többek közt szintetikusnak nevezték a mesterséges megtermékenyítésből született gyerekeket.

„Meleg vagyok, és nem lehetnek gyerekeim. Úgy gondolom, hogy az embernek nem lehet meg mindene az életben… Az életnek van egy természetes folyása, és vannak dolgok, amelyeket nem lehet megváltoztatni, az egyik ilyen a család” – nyilatkozta Dolce az olasz Panoráma című lapnak.

Elton John – akinek házastársával két közös, lombikban fogant gyermeke van – annyira zokon vette a kijelentést, hogy bojkottot hirdetett a divatház ruhái ellen. Haragjának Instagramján adott hangot.

„Hogy jöttök ahhoz, hogy szintetikusnak nevezzétek csodálatos gyermekeimet? A művi megtermékenyítés sok szerető embernek tette lehetővé, hogy megvalósítsa álmát a gyermekáldásról. Gondolkodásmódotok épp oly elavult, mint a kreációitok! Soha nem fogok viselni a Dolce&Gabbanát, soha többé” – írja a felháborodott énekes.

A #BoycottDolceGabbana hashtag azóta már többek közt Ricky Martin, Courtney Love és Martina Navratilova oldalán is feltűnt.

A cnn.com-ról kiderül az is, az olasz tervezők reagáltak  Elton John kirohanására, és a kreációik elleni bojkottra. Ők továbbra is “szilárdan hisznek a demokráciában és a véleménynyilvánítás szabadságában, és nem állt szándékukban megítélni mások döntését.”

Ezt olvasta már? VV Anett kijelentette, nem Robin pénzére utazik. 

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik