Szórakozás

Ezért lett depressziós Keresztes Ildikó

Keresztes-Ildiko(960x640).jpg (keresztes ildikó)
Keresztes-Ildiko(960x640).jpg (keresztes ildikó)

Az énekesnő elárulta, nagymamája elvesztése nagy törés volt az életében.

Keresztes Ildikó az e heti  Bestben múltidézésére vállalkozott, és elárult néhány meghatározó momentumot az életéből. Ezekből az is kiderül, imádott nagyija halálát soha nem tudta feldolgozni.

“A nagyanyám elvesztése meghatározta az életemet, máig nem tudtam elfogadni a halálát. nagyon szoros viszonyban voltunk, hisz miután a szüleim elváltak, és anyám sokat dolgozott, vele voltam egész nap. Nagyon erős egyéniség volt, így rengeteg konfliktus adódott, mégis rettenetesen kötődtem hozzá. Az ő halálát követően jelentkezett nálam először a depresszió” -mesélte az énekesnő, de azt is elárulta, nagy törés volt az is, mikor tiniként Magyarországra érkezett.

“Tizenhét éves voltam, amikor anyámmal átjöttünk Magyarországra. Az első néhány nap csodálatos volt: elvittek a Budapest Sportcsarnokba, és életemben először láttam punkokat, akiknek rózsaszín hajuk volt. Mámorban úsztam, amit aztán négy év szenvedés követet, hisz a barátaim otthon maradtak, csakúgy, mint a nagyszüleim, a sportkarrierem, a házunk, egyszóval minden.”

Fotó: MTVA/ Penziás Nikolett

Ajánlott videó

Olvasói sztorik