Szórakozás

Sinatrától tanul Kocsis Tibi

Az X-Faktor győztesének egyik nagy kedvence Frank Sinatra, aki idén lenne száz éves.

Kocsis Tibi imádja a swing szárnyaló dallamait, és Frank Sinatrát. Az X-Faktor győztese évek óta tanulmányozza az amerikai ikont.

“Azt hiszem, Frank Sinatra egyedülálló volt a maga korában. Egyedülálló művész és ember, lehengerlő, öntudatos, érzelmes. Minden tulajdonság megvolt benne, ami valakit sztárrá tesz. Énekes volt, színész volt, nők bálványa, igazi sokoldalú tehetség. Talán nincs is hozzá fogható a mai sztárok között. Úgy érzem, sokat lehet tanulni ezektől a világhírű művészektől, már csak azáltal is, ha nézed a felvételeiket és hallgatod a dalaikat. Olvastam Sinatráról és hallottam sztorikat a magánéletéről, amelyek alapján ő korántsem tekinthető ártatlan, vagy egy dimenziós figurának. Nem gondolnám, hogy magamat szeretném hozzá hasonlítani, mert én nagyon más személyiség vagyok, de mindenképpen fontosnak tartom, hogy a színpadon hatást érjek el és érzelmeket váltsak ki, és azt hiszem, ebben a szándékban hasonlítunk” – mondta a Hír24-nek a nemrég szado-mazo videóval előálló Tibi, aki egy ideje már koncertjein is énekli példaképének dalait.

“Már régóta éneklem az ő, illetve az általa képviselt korszak híres dalait, és ez az egész egy nőnapi Sinatra koncerten teljesedik majd ki. Mint énekes, egyébként korán felfigyeltem a rá, de igazán akkor kezdtem el Sinatra-dalokat hallgatni, amikor egyik kedvenc előadóm, Robbie Williams megjelentette a swing-lemezét a 2000-es évek elején. Éreztem, hogy ez a stílus nekem is jól áll, így beépítettem a repertoáromba” – tette hozzá az énekes.


Fotó: RTL Klub

Ajánlott videó

Olvasói sztorik