Szórakozás

Kevesebb pénzből gazdálkodhat Fábry

fábry sándor (fábry sándor, )
fábry sándor (fábry sándor, )

Korábban úgy tűnt, a köztévé elkaszálja Fábry műsorát, ám végül sikerült megállapodniuk. A munka azonban több változással folytatódhat csak.

Januárban még nagy volt a bizonytalanság Fábry Sándor műsora körül, az MTVA ugyanis nem hosszabbította meg szerződését a tévés cégével. Hosszú tárgyalások után, múlt hónapban végül sikerült megegyezniük, és már a szerződést is aláírták.

“Hétfőn aláírtunk, március 19-én visszatérünk a képernyőre. A február így sajnos kiesett. Tizenhat adásra szerződtünk le, és lehetséges, hogy lesz egy tizenhetedik, szilveszteri műsor is, de erről később születik majd döntés. A bizonytalanság mindenkinek rossz, senki nem tud más munkát vállalni, nem tud tervezni. Most eloszlottak a kételyek és a sötét fellegek a fejünk fölül” – mesélte a Borsnak Fábry.

Fotó: Kummer János

Az új szerződés értelmében több dolog is változott. A forgatási helyszínt lecserélték, és az anyagiakból is visszavett a köztévé.

“Lesznek változások. A forgatási helyszínünkről el kellett jönnünk, a Millenáris Teátrumot átépítik. Beköltözünk a székházba, ahol HD-stúdió áll majd a rendelkezésünkre, de a műsor színházi jellege megmarad. A bulvárszereplőket továbbra is hanyagoljuk a műsorban, igyekszünk a kulturális tartalmat és értékeket megtartani. Csökkent a költségvetésünk, de nem olyan mértékben, hogy ne tudnánk színvonalas műsort készíteni” – árulta el a műsorvezető.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik