Szórakozás

Barátok közt: Rengeteg munkát lemondott Solti Ádám

A színész úgy érzi, mostanában több időt kell együtt töltenie leendő feleségével.

A Barátok közt színésze, Solti Ádám idén Valentin-napon, egy különleges helyszínen kérte meg kedvese, Berni kezét. Bár a lány még csak az érettségire készül, már házasságról és gyerekekről beszélgetnek, szavaikból őszinte szeretet és önfeledt jókedv árad.

“Sokan megkérdezik, hogy miről beszélgetünk egyáltalán, Barbie-król? Berni most érettségizik, érdeklődik a történelem és a magyar irodalom iránt. Legtöbbet most a világháborúról beszélgetünk. Sokan riogatnak azzal is, hogy Berni még „nem élt semmit”, és majd tíz év múlva elhagy. Erre azt szoktam mondani, hogy lehet, hiszen semmi garancia vagy szabály nincs rá, hogy bárkivel is örökre együtt maradjunk, de ugyanígy nem lenne akkor sem, ha harmincéves lenne” – mondta a Borsnak Ádám, aki sokat változott mostanában.

“Érzem, hogy egymásnak valók vagyunk. Éppen azért, mert falakat építettem magam köré, és vigyáztam magamra, hogy ne sérüljek, nem figyeltem senkire igazán. Épp itt az ideje, hogy figyeljek. Több helyen dolgozom és dolgoztam is, ez is kerékkötője volt a korábbi kapcsolataimnak. De most egészen más, van kiért hazamenni. A közelmúltban rengeteg munkát lemondtam, hogy legyen magánéletem. Korábban a program „csinált” engem, ezt most megfordítottam” – árulta el Ádám, aki az eljegyzés után már a családalapításon is gondolkodik.


Fotó: RTL Klub

Ajánlott videó

Olvasói sztorik