Szórakozás

Éden Hotel

Éden Hotel (éden hotel,)
Éden Hotel (éden hotel,)

Az Éden Hotel az ország egyik legnépszerűbb valóságshow-ja, amelynek harmadik szériája 2015 feburár 23-án indult a TV2-n. A Costa Ricán forgatott játék műsorvezetője Berki Krisztián.

Az Éden Hotel 2011 tavaszán indult Magyarországon, az első két évadot a Viasat3 vetítette, és Horváth Éva volt a műsorvezető. A 70 epizódot tartalmazó harmadik évad a TV2 képernyőjén látható Berki Krisztián műsorvezetésével. Ezzel párhuzamosan a nézők a SuperTV2-n, az Éden éjjel című műsorban a valóságshow kitakaratlan jeleneteit és háttérbeszélgetéseit láthatják Hódi Pamela és Cinthya Dictator tolmácsolásában.

A Costa Ricán forgatott nagy költségvetésű reality lényege, hogy a szereplők párra találjanak, és közösen jussanak el a játék végéig. A párok külön szobákban laknak, az Éden Hotel szingli szobáiban pedig csábítók és hódítók hajtják álomra a fejüket. Aki valamilyen oknál fogva pár nélkül marad, kiesik a játékból.

Az Éden Hotel harmadik évadát tíz játékos kezdte: Bence, Apolka, Dominik, Nóri, Norbi, Naomi, Patrik, Adrienn, Peti és Timi költöztek be elsőként, hogy megküzdjenek a 25 millió forintos fődíjért.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik