Szórakozás

A Dal: Lóháton harmonikázott Szabó Ádám

Szabo-Adam(960x640).jpg (szabó ádám, )
Szabo-Adam(960x640).jpg (szabó ádám, )

A Dal versenyzője döntőbe jutása előtt tett vakmerő fogadalmat, amit sikeresen teljesített is a minap.

Szabó Ádám merész vállalkozására Sümegen, a Történelmi Lovasjátékok keretében került sor. Az eurovíziós dalválasztó versenyzője ugyanis azt fogadta meg, hogy ha bejut a döntőbe, harmonikázik és énekel is lovaglás közben. Arra számos példát láthattunk már, hogy színészek lovaglás közben énekelnek, de az, hogy valaki harmonikázik is közben, nem mindennapi. A sikeres produkció után ráadásul egy pofonnal lovaggá is avatták Ádámot. Az emlékezetes akcióról így mesélt az énekes:

„Legelőször 5-6 éves koromban ültem lovon, fura volt ennyi kihagyás után ismét lóhátra pattanni. Nagyon kellett koncentrálnom, ugyanis tartanom kellett a 15 kilós hangszert, egyensúlyoznom és persze énekelni. Óriási élmény volt, de megkönnyebbültem, amikor leszálltam. Nem lett volna jó ennyi ember előtt leesni.”

Ádám már másodszor vágott neki az Eurovíziós dalválasztónak; idén a verseny alatt végig kiegyensúlyozott teljesítményt nyújtott, fordulóról-fordulóra a legmagasabb pontszámmal jutott tovább. Szombaton pedig már a döntőben mérettetheti meg magát azért, hogy ő vehessen részt a bécsi dalversenyen.

Ezt olvasta már? Rubint Réka nagy bejelentést tett

 

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik