Szórakozás

Demcsák exe a gyerekekkel áll bosszút

A műsorvezető és volt férje csatározása jelenleg a gyerekek láthatása körül forog.

Kiss József szerint egykori párja minden tévés szereplését arra használja fel, hogy mártírnak tüntesse fel magát, a súlyos testi sértés vádja alól felmentett férfi mégis azt sérelmezi a leginkább, hogy Zsuzsa állítólag gyerekeit is megpróbálja eltiltani tőle.

“Felhasználja ellenem a gyerekeinket: nem adja oda őket azokon a hétvégeken, amikor én lennék a soros. Ellenem neveli és eltiltja őket tőlem. A legutóbb is érdekes módon, az átadás előtt tíz perccel jött az sms, hogy hasmenésük van. A gyermekeim azonban utólag elmondják az igazságot, hogy mit kért tőlük az anyjuk. Az ominózus hét végén már hívni sem tudtam a gyerekeimet, letiltotta a számom. Majd azt kommunikálta: nem mentem a gyerekeimért, nem foglalkoztam velük. Azt a helyzetet is tudom kezelni, ha betegek, de így a gyámhivatalba járhatok panaszt tenni, hogy ismét nem kaptam meg a gyerekeinket” – mondta a Borsnak József.

Demcsákot sokként érte ez a kijelentés, ugyanis mindeddig bízott benne, hogy exe nem fogja a gyermekeit felhasználni arra, hogy őt vádolja.

“Könyörgök, ne bántsák a gyerekeimet! Ezt nem így kellene… Ők kiskorúak, nem így kéne megvívni a harcokat! A volt férjem az elmúlt két és fél évben alig látta a gyerekeit, mert nem jött értük, tartásdíjat sem fizet. A gyerekek sem akarnak menni hozzá, pedig azt szeretném, ha rendes viszony alakulna ki közöttük. Ez nem a gyerekeim harca, ez a volt férjem bosszúállása!” – mesélte megtörve a műsorvezető.

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik