Szórakozás

Andy Vajna két Palácsik-lányt vett el?

A milliomos filmguru, ha hivatalosan nem is, de házasságával egyből két fiatal nőt állított maga mellé.

Vajna Timi rendkívül szoros kapcsolatot ápol kishúgával, a 21 éves Lillával. A főiskolás lány már a kezdetektől együtt él testvérével és gazdag sógorával, a fényűzésből pedig éppúgy kiveszi a részét, mint nővére.

A két lány között, ha lehet, egyre szorosabb a viszony, legalábbis a közösségi oldalukra feltöltött fotók szerint. Legutóbb együtt ruccantak ki Miamiba, ahol a Miss Universe világversenye után még szórakoztak pár napot, de a Las Vegas-i szilvesztert sem hagyták ki, és Aspenben is együtt karácsonyoztak. Sőt, Lilla még a Bora Bora-i álomnászúton is csatlakozott Vajnáékhoz.

“Nagyon szoros a kapcsolatuk, Timi igyekszik mindent megadni a testvérének, így gyakran a nyaralásokra is elkíséri őt és Andyt, aki ez ellen sohasem tiltakozik, hiszen ő is kedveli bájos sógornőjét” – kezdte egy ismerős a Borsnak.

“A két lány egyébként a megszólalásig hasonlít egymásra. Lilla példaképként tekint a nővérére, igyekszik az ő értékrendje szerint élni. Bármiért, amit kap Andytől és Timitől, nagyon hálás, és nem él vissza azzal, hogy nővére egy befolyásos és gazdag férfi oldalán találta meg a boldogságot. Soha nem kér semmit” – magyarázta a jól informált barát.

Liptai Claudia különleges felkérést kapott. A részletekről IDE kattintva olvashat bővebben.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik