Szórakozás

Sárkánnyá változott Hujber Feri

A színész január elején kétszer is a klinikai halál állapotába került, ez idő alatt állítása szerint sárkányként létezett.

Mint megírtuk, Hujber Feri életéért napokig küzdöttek egy budapesti kórház intenzív osztályán január első napjaiban. A színész kétszer is a klinikai halál állapotába került, az ekkor átélt különleges halálközeli élményeiről korábban úgy vallott, hogy a pokolban járt. Most pedig azt árulta el, hogy sárkánnyá változott.

“Végkimerülésig dolgoztam magam, és ráadásul megtámadott egy vírus, ami hónapokig nem engedett szinte beszélni sem, annyira rekedt voltam. Mondtam, hogy ezt tegyük rendbe egyszer s mindenkorra, aztán egyszer csak hatodikán tértem magamhoz. Befeküdtem, de nem emlékszem semmire a kórházi időszakból. Hatodikán kérdeztem, hogy mi az isten van, hányadika van, és mi ez? Mondták, hogy meg tetszett halni művész úr negyedike és hatodika között kettőször is, úgyhogy most örülhet, hogy itt van közöttünk” – kezdte a Mokkában Hujber.

“Olyan dolgokkal szembesültem amiről beszélni nem szeretnék, másrészt pedig nekem egy olyan tükör volt, ami szembesített mindennel, amit az elmúlt időszakban rosszul csináltam. (…) Egyetlen képet vagyok hajlandó elmondani belőle: teljesen kiégett, kopár, hamuval teli táj, ahol mindenhol sárkányok repkednek. És én vagyok köztük az egyik” – tette hozzá Feri, aki állítja: ezeket nem csak látta, hanem át is élte.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik