Szórakozás

KERO a Rising Star szünetében esett neki Mező Misinek

Habár a tévénézők nem, a stúdió közönsége annál inkább szem- és fültanúja lehetett annak, amint a két zsűritag ismét vitába keveredett egymással.

KERO Tanár Úr úgy tűnik, nehezen viseli, ha valaki nem osztja a véleményét. Itt hibázott Mező Misi is. Előbbi ugyanis csúnyán neki esett a hamarosan kétszeres apukává váló zenésznek a tehetségkutató felvételeinek szünetében, amiért nem egyezett a véleményük – írja a Bors.

Misi ráadásul folyamatosan kommentálta Kovács Gyopár zsűrizésekor a Tanár úr hozzászólását, de más véleményen volt Fehérvári Gábor Alfréd és Keresztes Ildikó duettjének megítélése során is.

“Maga szakmailag sehol sincs az én ötvenéves múltamhoz!” – vágta Misi fejéhez KERO, aki a vita hevében még egy korábbi sérelmet is felemlegetett.

A két zsűritagnak ugyanis már a válogatókon is összeakadt a bajsza. A Tanár Úrnak nem tetszett, hogy Misi, az akarata ellenére is továbbjuttatta a legjobb negyven közé Gyémánt Valentint. Akkor azzal fenyegetőzött Kerényi, hogy ő nem adja ehhez a versenyhez a nevét.

Fotó: TV2

Ajánlott videó

Olvasói sztorik