Szórakozás

Torokrák miatt kerülhetett kórházba Val Kilmer

val kilmer és fia, jack (val kilmer, kosárlabda, los angeles, )
val kilmer és fia, jack (val kilmer, kosárlabda, los angeles, )

Erős torokvérzés miatt hívták a mentőket a Top Gun sztárjának malibui otthonába.

Erős torokvérzés miatt hívtak mentőket Val Kilmer malibui házába hétfőn éjjel – írja a Mirror. A lap szerint a többek között a Top Gun című filmből ismert színésznek daganatos megbetegedése lehet.

A mentők az UCLA Medical Centerbe szállították Kilmert, ahol operációt hajtottak végre rajta, azóta a kórházban lábadozik. Val Kilmernek már régebb óta voltak egészségügyi problémái. Tavaly októberben, a korábbi otthonával kapcsolatos, kisebb jogi vita miatt kellett megjelennie a bíróságon, de jelezte, hogy nem tud beszélni, mert nagyon duzzadt a nyelve.

Kilmer legutóbb két hete mutatkozott nyilvánosan: fiát, Jack-et vitte el a Los Angeles Clippers kosárlabda meccsére. A pálya szélén ülő színész egy nagy fekete sállal burkolta be a nyakát.

Az ötvenöt éves Kilmer színpadi színészként kezdte pályáját, majd világhírű lett, amikor az 1986-os Top Gun című sikerfilmben, a Tom Cruise által megformált vadászpilóta riválisát, „Iceman”-t alakította. Később ő játszotta a legendás Jim Morrisont Oliver Stone Doors filmjében, és Bruce Wayne-t a Batman Forever-ben.

Val Kilmer és fia, Jack a Los Angeles Clippers meccsén (fotó: Europress)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik