Szórakozás

Élete legnehezebb időszakáról vallott Soma

A kissé megosztó médiaszemélyiség a Hal a tortánban említette meg, hogy volt idő, amikor nem akart tovább élni. Most közösségi oldalán magyarázza meg érzéseit.

Soma, aki általában épp a pozitív életérzést és a kiegyensúlyozott életre való törekvést hirdeti, egészen meglepő dolgot árult el magáról. A Mamagésa ugyanis a TV2 műsorában beszélt arról, hogy tavaly volt egy pont az életében, amikor úgy érezte, nem szeretne tovább élni. Facebook-oldalán most bővebben is vall erről.

“….Soha még nem voltam ilyen mélyen fáradt. Eljutottam a zsigeri fáradtságig, úgyhogy tavaly januárban három hétre elvonultam a Balaton felvidékre. Úgy éreztem, nem tudok senkinek semmit sem adni, túl sokat adtam, úgyhogy nem akartam, hogy bárki is így lásson. De ennyi idő alatt nem jöttem helyre, továbbra is csak a mértéktelen fáradtságot éreztem… Egyedül voltam a sötéttel, az erdővel és a hideg téllel, napokon át csak magamba fordulva kerestem a válaszokat. Tíz éven keresztül folyamatosan dolgoztam, és pillanatnyilag elfogytak az erőim. Van ilyen. Be kellett lássam, hogy túlhajszoltam magam, s akkor eldöntöttem, hogy egy hónapra elutazom Thaiföldre. Ebben a lefáradásban nem csak a rengeteg munka volt benne, hanem az is, hogy túl sok embert hagytam magamra nőni, túl sok ember kapaszkodott belém. Elég mélyre mentem akkor (nem csak a 3 egyedül töltött hétben, hanem az 1 hónap thaiföldi utamon, ahol 3 hétig szintén szinte végig egyedül voltam), hogy megtaláljam magamban azokat az okokat, ami miatt ebbe raktam bele magam. A kizsigerelés nem az önszeretet jele, hanem a bizonyítani akarásé. No, ez már elszállt, ennek vége. Azóta szintet léptem, sokkal szabadabb vagyok! Saját magam alól szabadítottam fel magam. (…) Utólag örülök, hogy megtapasztaltam ezt a végletet is, nagyon hasznos volt. Hiszem, hogy minden értünk való!” – olvasható Soma közösségi oldalán.

Ezt olvasta már? D. Tóth Kriszta a hétvégén ünnepli negyvenedik születésnapját, ám a kerek évszám nem riasztja meg.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik