Szórakozás

Tóth Andi nagymamájával költözött Budapestre

Már egy hete a fővárosban él nagymamájával az X-Faktor győztese. Még fura neki a metrózás, és a sok ember.

Az X-Faktor 16 éves győztese, Tóth Andi múlt héten költözött Budapestre, ahol egyelőre nagymamájával ketten élnek egy lakásban. A tízmilliós nyereményét egyedül kezelő lányhoz később szülei is csatlakoznak majd, de előbb fel kell mondaniuk a jelenlegi munkahelyükön, és le kell zárniuk a nagyváradi életüket. Addig Andinak van ideje ismerkedni a nagyvárossal.

“Egyszer voltam buszon amióta itt vagyok, de amúgy nem. Metróztam is kétszer, de egyedül nem, csak kísérettel. Amúgy az sem rossz. Nálunk is vannak villamosok, de a metró az furcsa volt nekem” – mesélte az X-Faktor ifjú győztese, aki a Fókusz stábjával a Citadellához és a Hősök teréhez is ellátogatott.

“Féltem, és mindig mondom, ha elmegy, hogy hamar, mikor jössz, ne sokáig maradj. Otthon sem volt még elengedve hosszabb órákra, és ha úgy vesszük, még gyermek” – mondta a riportban Nistor Mária, Andi nagymamája, aki nagyon félti az unokáját.

Andinak egyébként nem lesz túl sok szabadideje mostanában. A sok fellépés, riport és stúdiómunka között jó, ha egy kis alvás belefér az időbeosztásába. Az iskolát csak szeptembertől folytatja majd.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik