Szórakozás

Dobó Kata pszichológushoz fordult

Hiába az új szerelem, a színésznő szakember segítségét kéri magánélete problémáinak megoldására.

Dobó Kata és gyermekének apja hat év után döntöttek a különválás mellett, de a színésznő szinglisége nem tartott sokáig. Pár hónappal később egy közös munka során melegedett össze Anger Zsolttal, akinek oldalán, büszkén jelenik meg a nyilvánosság előtt is.

Egy valami miatt azonban mégis aggódik. Nem szeretné, ha 2 és fél éves kislánya sérülne lelkileg az új helyzet miatt, ezért a színésznő az ország legismertebb gyermekpszichológusához, Vekerdy Tamáshoz fordult segítségért.

“Ő elsősorban édesanya, ezért a kis Szofi érzései számára a legfontosabbak. Eleve nehéz helyzet a pici számára, hogy a szülei nem lesznek már együtt. Még kicsi ahhoz, hogy felfogja, pontosan mi történik körülette, de azt érzi, hogy valami nem olyan, mint régen. Ebbe a helyzetbe csöppent bele Zsolt. Azt szeretné, ha Szofi lelki nyugalmát nem zavarná meg az, hogy édesanyja életében egy másik férfi kapott fontos szerepet” – mesélte a Blikknek Kata egyik ismerőse.

“Azt mondta, pont úgy alakulnak a dolgok, ahogy kell. El fog jönni annak is az ideje, hogy Szofi megismerkedjen Zsolttal, de semmit nem kell siettetni” – tette hozzá az informátor.

Fotó: Facebook

Ajánlott videó

Olvasói sztorik