Szórakozás

VV Edina: Szeretnék egy 55 kilós kövér lány lenni

Elérkezett a villalakók szembesítése a játék során felszedett kilókkal. Annyit mondhatunk, hogy a mérlegelés után egyik lány sem volt boldog.

A Való Világ 7 iskolahete megkezdődött, a tanórák között pedig a testnevelés is helyet kapott, így az eltunyult lakók most megdolgoztathatják testüket. Az első óra rögtön feketelevessel indult, ugyanis a játékosok mérlegre pattantak, hogy kiderüljön, beköltözésük óta mennyit híztak. A fiúk egészséges szinten tartották súlygyarapodásukat, de Fanni és Dóri teljesen magán kívül volt az eredménytől. A loboncos lánynál 63,5 kilót mutatott a számláló, amiből egy kis segítség után kiderült számára, hogy 5 és fél kilót hízott. Dóri még ennél is többet, ő 7 kilót szedett fel, így csak dekák választják el a 70 kilótól.

A súlyellenőrzés után Edina is kikelt magából, ám meglepő módon ő azért bosszankodott, mert sikerült megtartania eredeti súlyát.

“Annyira fel voltam mérgelődve a mérlegelésnél, hogy egyetlen egy kilót sem híztam, hogy nem hiszem el. Itt én zabálok a legtöbbet, zsírt zsírral is képes vagyok enni, és egyetlen kilót nem tudtam felszedni. Annyira szeretnék egy 55 kilós kövér lány lenni, de nem megy” – kesergett a vágyainak engedő erdélyi lány.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik