Szórakozás

Szívbeteg kislány családjának segített Vajna Timi

A producerfeleséget egy szívátültetésen átesett csecsemő sorsa hatotta meg.

A négy hónaposan veleszületett szívbetegséggel diagnosztizált, és alig egyéves korában szívátültetésen átesett Hanna és családja jótékony adományt köszönhet Andy Vajna feleségének, Vajna Tímeának – derül ki a Bors cikkéből.

“Őszi Szilvia fotós által ismertem meg Hannát, aki Szívügy címmel könyvet készített a gyermekkardiológiai osztály életéről. Nagyra becsülöm az orvosokat és az ott dolgozókat, akik fáradhatatlanul dolgoznak ezekért a picikért. Hanna szüleinek segítettem némi pénzzel az otthoni steril szoba kialakításához, és most a pici egyéves szülinapjára is vittem neki ajándékot” – mesélte a lapnak Vajnáné, aki azt is elárulta, nagyon sok segítségkéréssel fordulnak hozzá közösségi oldalán keresztül.

“Tavaly összeszámoltam, hogy mennyi pénzt adományoztam, hát rengeteget, nem is gondoltam volna. De idén elhatároztuk a férjemmel, hogy inkább szervezeteket, kórházakat, menhelyeket fogunk támogatni, mert a közösségi oldalakon sajnos vannak, akik visszaélnek a beteg gyerekekről készült képekkel” – mondta el a kormánybiztos felesége.

Fotó: RTL Klub

Ajánlott videó

Olvasói sztorik