Szórakozás

Barátja sem érti VV Robin viselkedését

VV Edina és Robin (vv edina, vv robin)
VV Edina és Robin (vv edina, vv robin)

A villa szerelmi szálai egyre csak bonyolódnak, az ismerősök pedig értetlenül állnak a fejlemények előtt.

VV Robin egy szerelmi csalódás elől menekült a Való Világ villájába, ahol aztán igen hamar fel is figyelt a dekoratív aktmodellre, Dórira. A lányt még egy romantikus vacsorára is elvitte magával, ahol végül semmi nem történt, de Robin nem hagyott kétséget afelől, hogy nagyon tetszik neki a szexi szőkeség.

Az elmúlt napokban viszont meglepő kijelentéseket és vallomásokat hallhattunk a fiútól, akinek érdeklődése immár az átlagos külsejű – ráadásul foglalt – erdélyi lány, Edina felé fordult. Ezt a változást Robin barátja, János sem tudta értelmezni Borsnak adott nyilatkozatában.

“27 éves, de fiatalabb korában is idősebb barátnői voltak. Rendes gyerek, nem csajozik sokat. A legutóbbi párja, aki szakított vele a műsor előtt, majdnem negyvenéves volt. Komoly nő, nem olyan, mint Dóri vagy Edina. Csak arra tudok gondolni, hogy az egymásrautaltság hozta össze Dórival, de arra nem találok magyarázatot, hogy Edinától mit akar. Talán csak valami kitervelt gonoszkodás a részéről. Nem tudom.”

Mindenesetre a szálak tovább bonyolódnak, hiszen a mai összefoglaló előzetesében már az látható, hogy Edina éppen kiadja eddigi nagy szerelme, Laci útját.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik