Szórakozás

VV7: Zsuzsa még utoljára mindenkit megalázott

Minden idők talán legnegatívabb VV játékosa bicskanyitogató végrendeletet írt a játékosoknak. Fanni válaszul arcon köpte a fotóját.

Vasárnap este úgy döntöttek a nézők, hogy VV Zsuzsának a villán kívül a helye. Laci visszatérését óriási üdvrivalgás követte a villában: mindenki úgy ünnepelte a lány kiesését, mint a saját győzelmét. Minden idők talán legnegatívabb és legutáltabb játékosa azonban nem hagyta sokáig harmóniában a többieket. Végrendeletével rátett még egy lapáttal, és még azokat is megbántotta, akik odabent egy kicsit is kedvelték.

Daninak például azt üzente, hogy odakint majd fürödjön minden nap, Lacit pedig azzal búcsúztatta, hogy ő egy igazi gengszter, és erre Edina is rá fog jönni. Edinának azt kívánta, hogy élvezzen ki minden Lacival töltött percet, mert nem fog sokáig tartani. Fanninak meg azt írta, hogy a barátját, Dennist bármikor el tudta volna venni tőle.

A villalakók ezután látványosan széttépték a levelet, és indulatosan szidni kezdték a kiesett Zsuzsát. Mindenki egyesével megválaszolta az üzenetét, de senkitől sem tette zsebre, amit kapott. Fanni még le is köpte a fotóját.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik