Szórakozás

Oláh Gergőből pénzt akarnak kicsikarni rajongói

A 2012-es X-Faktor győztesét hajmeresztő kérésekkel találja meg néhány rajongó. Volt, aki 600 ezer forintot gombolt volna le az énekesről.

Mint ahogyan a tehetségkutató többi győztese, úgy Oláh Gergő is fürdik a népszerűségben. Ennek azonban vannak árnyoldalai is. Az énekes néha nem tud mit kezdeni azzal, ha tömegek rohamozzák meg, de az zavarja a leginkább, amikor roma származása miatt túl közvetlen stílusban próbálnak barátkozni vele.

“Valószínűleg a származásom miatt úgy jönnek oda hozzám az emberek, hogy ‘szevasz, testvér, puszi, puszi, a gyerekek jól vannak, család megvan, ugye, jól mennek a dolgok?’. Általában nagy hanggal, ami zavaró is tud lenni” – mesélte az Origónak Gergő, aki szívesen vállalna egy harmadik gyereket is feleségével.

Ráadásul ez még a könnyebbik eset, előfordul ugyanis, hogy a múltjára hivatkozva igyekeznek pénzt kicsikarni belőle.

“Nekem azt nehéz kezelni, hogy sokan kérnek pénzt. Azt írják, hogy én tudom, mi a szegénység, a nélkülözés, küldjek nekik hatszázezret. Rengeteg a kölcsönkérés is, de ezekkel nem tudok mit kezdeni sajnos. Nagyon szívesen segítek, de egyesével nem tudok, hiába osztják meg velem a tragikus sorsukat.”

Fotó: Facebook

Katalin hercegné várandósságáról mesélt. IDE kattintva kiderül, mit árult el a második royal bébiről.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik