Szórakozás

Tímár Brigi az anyaságot választotta a modellkedés helyett

A 2013-as szépségkirálynő hamarosan életet ad első babájának, és egy cseppet sem bánja, hogy a családot választotta a karrier helyett.

Tímár Brigitta fejére 2013-ban került korona, miután az eredeti győztes, Kocsi Korina botrányosan visszautasította a Miss Intercontinental címet. Brigi így is büszkén készült a világversenyre, ám utána úgy érezte, másra vágyik.

“Azt mondják, a csúcson a legjobb abbahagyni, én is így tettem. Amikor körülbelül egy évvel ezelőtt megismerkedtem a párommal, olyan gyorsan ko­mo­lyo­dott a kapcsolatunk, hogy eldöntöttem: a világverseny után a család következik. Mindig is fiatalon szerettem volna édesanya lenni, ez nekem még a modellkarriernél is fontosabb! Hazánkban nincs annyi modellmunka, mint külföldön, ezért nem volt nehéz meghoznom ezt a döntést. Imádok feleség lenni, és most már be vagyok zsongva, hogy hamarosan jön a gyermekünk” – mesélte a 23 éves szépség a Borsnak.

A fiatal kismama áprilisra várja első gyermekét, és egyáltalán nem aggódik a pluszkilók miatt. “Figyelek azért arra, hogy ne vigyem túlzásba a hízást, de most nem ez a fontos, majd szülés után ledolgozom a kilókat. A kislányunk, Boglárka az első: az, hogy szép, fejlett, egészséges baba legyen!”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik