Szórakozás

Kapócs Zsóka még mindig Habony felesége

Blonszki Renáta
Blonszki Renáta

újságíró. 2015. 01. 15. 06:33

A színésznő hivatalosan még mindig nem tudott pontot tenni hatnapos házassága végére, hiszen Orbán Viktor tanácsadója nem jelent meg a tárgyalásokon.

Korábban a témában:

Kapócs Zsóka a három és fél évig tartó se veled se nélküled kapcsolat után mondta ki az igent Habony Árpádnak. 2014. január elején bonyolították le titkos esküvőjüket, de hat nappal később már be is adták a válópert. Mindez csak áprilisban került nyilvánosságra, amikor a színésznő saját közösségi oldalán vallott a helyzetről.

“Kérem a barátaimat, hogy ne gratuláljanak a házasságkötesemhez, mert ugyan tényleg hozzámentem Habony Árpádhoz, de már válunk. Sajnos rossz döntést hoztam (hoztunk), amikor igent mondtam, de ez kellett ahhoz, hogy végleg el tudjam engedni Őt” – írta akkoriban Zsóka.

 Fotó: Facebook

Azóta közel egy év telt el, de a színésznő és a politikai tanácsadó még mindig házasok papíron, és úgy tűnik, egyik fél sem sürgeti a doglot.

“Zsóka papíron 
még mindig Habony Zsóka, ugyanis nem sikerült elválniuk. Habony Árpád méltányolható családi okból maradt távol a válóperektől. Az első tárgyalást igazoltan mulasztotta, a másodikon, ami októberben zajlott le, szintén nem jelent meg” – írja a Bors.

A frigyet tehát még nem bontották fel, de a színésznő nem kíván nyilatkozni életének ezen részéről, és ügyvédjét sem hatalmazta fel erre.

vissza a címlapra

Ajánlott videó mutasd mind

Kommentek

Budapest, 2015. október 19.
Áder János köztársasági elnök (j) október 17-i hatállyal a Miniszterelnöki Kabinetirodát vezető miniszterré nevezi ki Rogán Antalt a Sándor-palota Tükörtermében 2015. október 19-én. Középen Orbán Viktor miniszterelnök, Haszonicsné Ádám Mária, a Köztársasági Elnöki Hivatal (KEH) főigazgatója, Altorjai Anita, a KEH Sajtóigazgatóságának igazgatója, Gróh Gáspár, a KEH Társadalmi Kapcsolatok Igazgatóságának vezetője és Szadai Károly, a KEH főtanácsosa (j-b).
MTI Fotó: Bruzák Noémi
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.