Szórakozás

Gyorsított eljárásban ítélhetik el L.L. Juniort

Az énekest december 20-i autóbalesete miatt gyanúsítják ittas vezetéssel, ám ő még nem kapott hivatalos értesítést.

L.L. Junior karácsony előtt okozott balesetet, miután alkoholt fogyasztott. Felelőtlenségét azzal magyarázta, hogy kisfia gyógyszeréért ült volán mögé. A karambolban csak ő sérült meg, de autóját totálkárosra törte.

A nyomozás, és a bizonyítékok begyűjtése már decemberben megkezdődött, de akkor még ismeretlen tettes ellen folyt a vizsgálat. Mostanra a gyanúsítás szakaszába került a nyomozás – tudta meg a Bors.

“A X. Kerületi Rendőrkapitányság ittas járművezetés vétség elkövetésének gyanúja miatt folytat eljárást a 34 éves L. László Csaba budapesti lakos ellen. Az üggyel kapcsolatban további tájékoztatást nem áll módunkban adni” – közölte a BRFK sajtóosztálya.

 Fotó: TV2

Ezzel szemben az énekes mit sem tud a fejleményekről, a napilapnak legalábbis azt mondta, nincs újabb fejlemény az ügyében. “Semmi nem történt a baleset óta. Junior hivatalos papírt még nem kapott a meggyanúsításáról” – üzente menedzserén, Lakatos Róberten keresztül L. L. Junior.

Az itass vezetés egyébként maximum 2 év szabadságvesztéssel büntethető, de többnyire pénzbírságot szab ki a bíróság, melyet gyorsított eljárás keretein belül ítélnek meg.

“Többnyire 100-200 ezer forintos pénzbírság és a jogosítvány bevonása a szankció. Az ilyen ügyekben az iratismertetéskor rabosítani szokták a gyanúsítottat, ujjlenyomatot nem vesznek, de fényképfelvétel készül róla. Az ittas vezetőkkel szemben általában gyorsított eljárásban, egyetlen bírósági tárgyalás után ítélkeznek” – mondta dr. Székely Andrea jogász.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik