Szórakozás

Claudiának nem vetélytárs Ördög Nóra

Hiába szerepel többet a TV2 képernyőjén Ördög Nóra, kolléganője nem tart tőle.

Jelenleg úgy tűnik, hogy Ördög Nóra fél évvel ezelőtti érkezésével beszűkültek Liptai Claudia lehetőségei a TV2-nél. Egy kereskedelmi csatornánál kényesen ügyelni szoktak arra, hogy az azonos kaliberű sztárokat egyenlő arányban foglalkoztassák, de ez most nem jött össze. Bár később jöhetnek új műsorok, Nóra vezetheti a Rising Start és a hamarosan induló Az Ének Iskoláját is, Claunak pedig egyelőre nem maradt semmi.

A Bors informátora szerint elsősorban ettől feszült a helyzet Clau és Nóra között, de már az első találkozásnál érezni lehetett, a két díva nem szíveli egymást, amin a rivalizálás kényszere csak rontott. A két érintett szerint nincs szó ilyesmiről.

“Nórit továbbra is nagyon tehetséges műsorvezetőnek tartom. 12 éve vagyok a TV2 csapatának tagja, Nóri fél éve érkezett. Sem érkezése előtt, sem azóta fel nem merült bennem, hogy vetélytársnak tekintsem őt vagy bárki mást. Mert ebben a szakmában pont az a lényeg, hogy a tehetség, az egyéniség egyszeri és megismételhetetlen” – mondta a lapnak Liptai.

Ördög Nóra szerint egy mesterségesen gerjesztett konfliktusról van szó, aminek semmilyen alapja nincs. Szerinte mindkettőjüknek helye van a csatornánál.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik