Szórakozás

Vajna Timi bemutatta királynőjét Donald Trumpnak

A milliomos feleség Miamiba utazott szépségkirálynője, Kelemen Henrietta után, ahol a Miss Universe legbefolyásosabb tulajdonosával találkoztak.

Kelemen Henriettát, aki már napok óta a világverseny helyszínén van, ősszel választották meg Miss Universe Hungarynek. A verseny magyar licencjoga Vajna Timi és férje, Andy Vajna tulajdonában van. Mióta Sarka Katához hasonlóan, Vajnáné is belevágott a szépségversenyiparba, azóta legtöbb idejét a királynő karrierjének egyengetésével tölti, akiről úgy nyilatkozott, nagyon jó barátnők lettek.

A szépségek már Miamiban tartózkodnak, ahonnan Timi egy fotót is posztolt azzal a kérdéssel, vajon ki áll Heni mellett. Ha valaki nem jönne rá, hogy a helyes válasz Donald Trump, aki többek között a Miss Universe egyik tulajdonosa, annak a milliárdos üzletember egy kis segítséget is adott, hiszen tetőtől talpig a saját nevével feliratozott göncökbe öltözött.

Ennek ellenére akadt, aki azt gondolta, hogy a 68 éves üzletember nem más, mint Timi férje megborotválkozva, és volt, akinek az jutott az eszébe, hogy mentorához hasonlóan Kelemen Heni is az idősebb férfiakra bukik…

Ajánlott videó

Olvasói sztorik