Szórakozás

Justin Bieber férfiasságát photoshoppal turbózták a duplájára

A 20 éves énekes a Calvin Klein márka fehérneműkampányának idei sztárja, de képei meg sem közelítik a valóságot.

Justin Bieber a világhírű modell, Lara Stone oldalán mutatta meg kisportolt testét a Calvin Klein 2015-ös tavaszi kampányában. Bevalljuk, mi is meglepődtünk, hogy a tinisztár, hogy kipattintotta magát, de aztán sokaknak szemet szúrt, hogy alsónadrágja meglepően nagyra “nőtt”.

Kiderült, hogy a Vatikánt is felbőszítő sztár képe erős fotóboltozáson esett át, amit a BreathHeavy nevű portál buktatott le. Az előtte és utána fotókból még egy videót is készítettek, amin jól látszik a különbség. Pedig már majdnem kezdtünk férfiként tekinteni rá…

UPDATE: A BreathHeavy időközben visszavonta a fotót, miután Bieber csapata helyreigazáítási kérelmet küldött az oldalnak. Mivel a BreathHeavy sem jelentette ki egyértelműen, hogy kamu a sztori, illetve Bieberék sem cáfolták a Photoshop-vádakat, ezért egyelőre nem derült ki, valóban kezelésbe vették-e a képeket a szerkesztők. Szerintetek?

UPDATE 2: A TMZ szerint a Justin-csapat cáfolta, hogy a BreathHeavy eredetinek mondott képei valódiak lennének. Szerintük, pont azokat hamisították meg Photoshoppal, ami rontja a Bieber-brandet. Elő a pattogatott kukoricával!

Exclusive: @JustinBieber’s unretouched @CalvinKlein photo #BreatheHeavy #MyCalvins

A video posted by BreatheHeavy.com (@breatheheavycom) onJan 8, 2015 at 1:19pm PST

Ajánlott videó

Olvasói sztorik