Szórakozás

Botrány lett Madonna fotóiból

madonna (madonna, )
madonna (madonna, )

Sokan bírálják az énekesnőt a közösségi portálokon, amiért úgymond olyan nagy fekete polgárjogi harcosokhoz hasonlítja magát új lemezét beharangozó propagandakampányában, mint Nelson Mandela vagy Martin Luther King.

Az 56 éves Madonna Instagram- és Facebook-oldalaira fotómontázsokat tett fel Mandeláról, a fajüldöző rendszer elleni harc dél-afrikai hőséről, illetve Kingről, az amerikai polgárjogi küzdelem legendás hőséről. Ezek hasonlóan ábrázolják a két nagy szabadságharcost, mint őt magát megjelenés előtt álló albumának, a Rebel Heart-nak a borítója.

A popsztár szombaton Facebook-bejegyzésben reagált a kritikákra, hangoztatva, hogy nem méri magát ezekhez a nagyságokhoz, csak arra akart rámutatni, hogy ők is olyan “lázadó szívűek” voltak, mint ő. Tagadta a “bűncselekmény”, a sértegetés, a rasszizmus vádját, és megjegyezte, hogy hasonló manipulált fotókat használt fel más, nem fekete bőrű hírességekről is.

Madonna új albuma márciusban kerül a boltokba, de az énekesnő több dalt kénytelen volt idő előtt közzétenni az interneten, mert befejezetlen demóváltozatok került ki róluk a világhálóra.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik