Szórakozás

Botránnyal indult az új év Wolf Kati számára

Az énekesnő makói rajongói nagyot csalódtak, amikor az egykori X-Faktoros nem jelent meg a behirdetett újévi koncertjén.

Wolf Katinak nem indult simán 2015, nevével hirdettek ugyanis meg egy koncertet január elsejére, ám a Hong Kongból hazatért énekesnő már hónapokkal ezelőtt jelezte, hogy nem tudja vállalni a felkérést. A rendezők ennek ellenére is elhitették a rajongókkal, hogy színpadra lép Kati, és csak az utolsó pillanatban derült ki, hogy a makóiak mégsem hallhatják kedvencüket.

“Kedves makóiak, akik elmentetek az újévi koncertre, amit velem hirdettek, és amit állítólag lemondtam aznap! Egyáltalán nem szerződtem le erre a fellépésre, a legelső felkérésre nemet mondtam, mert jan. 1-én sosem dolgozom, ez a kisebbik lányom születésnapja. A szervezők viszont aljas módon velem hirdették a fellépést, és többszöri felszólításra is azt a választ kaptuk, hogy majd aznap bejelentik, hogy megbetegedtem!!! És tegnap ki is írták, hogy azért nem mentem, mert lemondtam. Szégyelljék magukat, ennyit tudok hozzátenni a sztorihoz!” – adott hangot felháborodásának Wolf Kati, aki tisztázni szerette volna a helyzetet közösségi oldalán.

Fotó: Facebook

Ajánlott videó

Olvasói sztorik