Szórakozás

Ki emlékszik még rá? – VV Kinga Párizsban tengeti mindennapjait

A VV5 cselszövőjeként költözött be a villába, a játék óta azonban rengeteget változott, és már nem vágyik a szereplésre.

A hétfő esti BeleValóVilág vendége Kutai Kinga volt, akit a valóságshow ötödik szériájában ismerhettünk meg. Ő volt az a szőke lány, aki állandó macska-egér harcot vívott a későbbi győztessel, Attilával, és szintén ő volt, aki a VV-k történetének legnagyobb hízását produkálta. A bent töltött öt hónap alatt 17 kilót sikerült felszednie. A villából szabadulva aztán sietve fogyásba kezdett, hogy a nyuszis magazin címlapján pózolhasson.

A mostani Kingát elnézve azonban már rá se ismernénk akkori énjére. Minden fölös deka leolvadt róla, februári szakítása után barnára festette a haját, azóta pedig újra rátalált a szerelem. Jelenlegi párjával már össze is bútorozott, nem is akárhol.

“Nagyon jól vagyok. Kint élek szeptember óta Franciaországban a párommal, aki ott vízilabdázik. Annyira jól működik a kapcsolatunk, hogy már a megismerkedésünk után nem sokkal elhatároztuk, hogy összeköltözünk” – mesélte Kinga Baukó Évának, akivel később sorra vették plasztikai műtétjeit is, szám szerint négyet.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik