Szórakozás

Legcikibb szilveszterén playbackelt Csonka András

Élő adásban, több ezer ember előtt szilveszterkor akadt meg a lemez, így kiderült, hogy playbackről énekelt Csonka András.

Csonka András a zsúfolt karácsonyozás után már a szilveszterre készül. Ahogy az elmúlt években mindig, a színész ezúttal is munka közben lép majd át az új évbe. Ám nagyon reméli, hogy olyan kellemetlen helyzetbe nem kerül, mint néhány évvel ezelőtt, egy szilveszteri műsor kapcsán.

“Eszembe jut egy másik szilveszter, ami egy kissé botrányosra sikeredett. Az uniós csatlakozás évében egy monstre televíziós gálával ünnepelt a Magyar Televízió szilveszterkor, az Andrássy úton vonultak végig kamionok, különböző járművek, mind egy-egy uniós tagország képviseletében. Én a holland kamionon vendégeskedtem, mert a Ding-Dong ugye holland dal, ráadásul az 1975-ös Eurovízió győztes produkciója. Több ezer ember hömpölygött körülöttünk, és élő adás volt az egész. Ilyen helyzetben természetesen playbackről szólt minden zene. A stúdióból állandóan kapcsolták a helyszínt, és úgy alakult, hogy pont akkor volt az újabb bejelentkezés, amikor a Ding-Dong volt soron. Nagy lelkesedéssel vágtam bele a nótázásba, amikor is elérkezett az első refrén. ‘…most is dúdolom veled, úgy ahogyan szereted, ding-ding-dong…’ Anyukám, nyilván te is döbbenten bámultál a képernyőre, amikor is ding-dong helyett azt hallottad, hogy di-di-di-di-di-di-di-di… Mert mi is történt? Megakadt a cédé. A Magyar Telvízió élő szilveszteri műsorában beragadt a lemez, és nem ugrott tovább, ehelyett átcsapott dadogásba a dal. Ehhez elég nehezen tudtam hirtelen alkalmazkodni, de szerencsére kiderült, hogy gyorsan egy nagy totál képet adtak rólunk, hogy ne legyen a kínosnál is kínosabb, és sürgősen le is keverték az egészet, a képet visszaadták a stúdiónak. Ez a szilveszter este, talán érthető módon, nem tartozik a kedvenceim közé, bár utólag visszagondolva inkább baromi vicces az egész, legalábbis jókat röhögünk, ha ezt valahol elmesélem” – írta a life.hu-n olvasható, édesanyjának címzett blogbejegyzésében Csonka, aki hozzátette: örülnie kell, hogy most is munkával telik az évforduló.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik