Szórakozás

Etióp alapanyagból készül Bebe karácsonyi vacsorája

Egy különleges afrikai, de mégis nagyon magyaros étel kerül az énekes családjának ünnepi asztalára.

Bebe számára nagyon sűrű az idei tél. Néhány hete egy háromszáz tagú szimfonikus zenekarral koncertezhetett, emellett pedig szólóban és a Back II Black frontembereként is számos koncertet ad.

“Mindössze két napom volt felkészülni a szimfonikus zenekaros koncertre, de nagyon jól sikerült és fantasztikus élmény volt. Szeretném, ha a jövőben is léphetnék még fel velük, de ennek horrorisztikus költsége van a tagok tiszteletdíjától a próbatermekig. Persze van azért más is a levegőben: teltházas színpadi bemutatón vagyok túl, egyre jobban alakul a szólókarrierem, és a Back II Black sem halt meg. Szilveszterkor és az előtte való napokban tele vagyok fellépésekkel, a karácsony pedig a családé lesz” – mondta a Hír24-nek Bebe, aki egy különleges afrikai ételt tesz majd az ünnepi asztalra.

“Szenteste és az utána való napokban együtt lesz az egész család. Akkor három napig nem vállalok koncertet, csak rájuk koncentrálok. Na meg persze a specialitásomra: minden évben egy különleges csípős etióp csirkepaprikást főzök. Ez nagyon hasonlít a magyar paprikásra, viszont főtt tojással tálaljuk, és egy olyan fűszer is kerül bele, amelyet Magyarországon nem lehet megtalálni. Ezt mindig Etiópiából szerzem be, most is így történt” – tette hozzá az énekes.


Fotó: RTL Klub

Ajánlott videó

Olvasói sztorik