Szórakozás

Üzenet a túlvilágról (Nyílt levél Ganxsta Zozinak)

Dopeman (dopeman, )
Dopeman (dopeman, )

DopeReakció Ganxsta Zolee Indexes interjújára, amit a linkre kattintva olvashatsz:http://index.hu/kultur/zene/2014/12/17/gengszerrap-ikonsagbol_nem_lehet_megelni

Üzenet a túlvilágról(Nyilt levél Ganxsta Zozinak) 
“Halottról jót vagy semmit. Nem szeretnék róla rosszat mondani, jót meg nem tudok.” (Ganxsta Zolee DopeManról az Indexnek)
Zotykovics! Miért nem vagy fasza gyerek? Tudsz te rólam rosszat mondani, sőt. Emlékszel még, hogy a köztünk évek óta vibráló feszültség megalapozója egy Kalauzhal c. nóta? A nevemet persze ott sem vetted a szádra, annak ellenére, hogy nekem szántad. Máskülönben miért is ne mondanál rosszat? Biztos nem tetszik, ahogy veled kapcsolatban megnyilvánulok, de ha őszintén magadba nézel, csodálkozol? Hát, ha halott volnék, akkor ideje jól meggyászolnod papi…A halott írta veled a legnagyobb slágereid szővegét, a halottal közösen voltál a pályád csúcsán, a halott volt állítólag a legjobb “barátod”, csak már akkor is úgy fostál a Big Daddy Lacától, hogy mikor rád nyarvogott, egyből kifaroltál mögülem, a halott és a testvére hozta össze neked a valaha volt legjobb zenekart, amivel zenélhettél és még sorolhatnám. Legutoljára, pár hete a halottat fölhívta a tribute lemezed kiadója, hogy támaszt-e valami követelést a szerzeményei újra zenésítésével kapcsolatban… Képzeld, a halott a túlvilágról azt súgta neki, hogy eszében sincs akadályt gördíteni az utadba, tedd a dolgod és legyen sikeres az albumotok. Biztos a halott is hibázott sok mindenben. Ki nem? Azért valljuk be, hogy szépen használtad a halottat és használnád a mai napig is, ha a halott nem az volna, aki. Nem vagy Te jógyerek és ez nem azért van, mert már a Majka a nagy barátod…Ha-ha-ha!Nem kell messzire menni. Aki nem csak néz, hanem lát is, az tudja. Kirúgtad a legjobb barátaid mert nem kívántál pálmafákat látni a színpadon és zenélni akartál végre. Ha ez lett volna az ok, akkor elsőnek a Big Daddy ( akit én oktattam rappelésre, nem sok sikerrel) repül, már egyből a legelején. Halott vagyok, mondod de közben Te nyilatkozol haldokló módjára. Önirónia möge bújva sajnáltatod magad (mert azért nem vagy buta fiú), feldörzsölöd, hogy az egész karriered egy egyszerű koppintás és gengszterrap “ikonként”, olyan emberek jóindulatára ácsingózol, akik anno örülhettek volna ha pár mondatot váltasz velük. Elég lett volna három szó (Dög&Dope), ahogy mondtam  neked és sika-kasza-léc, de akkor is eljátszottad a szűzkurvát és a nagy lelkesedés után Dinamikusan nyúlcipőt húztál. Szóval, mondj csak nyugodtan rosszat a.halottra mert ő tényleg nem beszél szépen rólad de, amiért kell, hálás neked…hogy kísért Téged, arról meg nem ő tehet. 

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik