Szórakozás

VV7: Edina nem tud tovább Lacival élni

VV-Laci-es-Edina(960x640).jpg (vv laci, vv edina, vv7, )
VV-Laci-es-Edina(960x640).jpg (vv laci, vv edina, vv7, )

Az erdélyi lány és a villamacsó kapcsolata egyre viharosabb.

A legújabb összefoglaló nagyrészt Edina és Laci nemlétező szerelmi viszonyáról szólt. Mivel ez a Való Világ, így mindenki hozzátett – és talán el is vett – kicsit a villarománchoz, ami hatalmas port kavart.

Zsu Lacival beszélgetve megtudta, amit egyébként a vak is láthat, hogy a Dóriért epekedő fiú csakis alkoholgőzösen mozdul rá az erdélyi lányra, és egyáltalán nem tervez vele semmi komolyat. Sőt még attól is kiakadt, hogy szembesítették vele, hogy Edina talán érzelmeket is táplál felé. Zsuzsa persze felvilágosította a lányt, hogy Laci csak hülyíti, egyáltalán nem tetszik neki, de azért “semmi jónak nem lenne elrontója”, ha éppen újra egymásra találnának egy kis piálás után. Edina persze kiakadt, és mélyen megbántódott, ráadásul úgy érzi, “full idiótát csinál magából.” Végül megegyeztek abban, hogy nem lesz több összebújás, még részegen sem. Edina azért persze nem boldog, és nem szívesen él összezárva Lacival.

Ami még történt:

  • Dani és Zsu barátsága gyengülni látszik, ennek oka leginkább a seprűkészítésben nem jeleskedő fiú elszegényedése, és Zsuzsa smucigsága.
  • Dórit meglátogatta anyukája és a kiskutyája – erre már el is ment a lány szuperképessége.
  • A villalakóknak tele a hócipőjük a munkával, és sztrájkba kezdtek a magas adóterhek miatt. Transzparenseket gyártottak és 12 pontot fogalmaztak, végül sikerült is kompromisszumot kötni a Főnökkel.
  • Renire érkezett a legtöbb szavazat, a nézők szerint ő kapja majd a legtöbb jelet a holnap esti kiválasztáson.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik