Szórakozás

Albérletet keres a párja által elküldött Baukó Éva

A BeleValó műsorvezetőjét váratlanul érte a szakítás, ami miatt ráadásul költöznie is kell.

Ahogy már beszámoltunk róla, Baukó Évát kidobta a pasija, miután állítólag valótlanságokat mondtak neki barátnőjéről. Éva Facebook-oldalán dühöngött, ám most a Blikknek már sokkal higgadtabban beszélt a történtekről.

“Az utóbbi időben sokat veszekedtünk, már nem volt olyan a kapcsolatunk, mint azelőtt. Többen is bekavartak egyébként, hiszen olyan dolgokat mondtak a páromnak, amelyek valótlanok voltak, és rossz színben tüntettek fel engem. (…) nem nekem hitt, hanem a hazugságoknak, ezért végérvényesen elváltak útjaink. Mélyen megbántott ezzel. (…) Kaptam az exemtől határidőt, ameddig el kell hagynom a lakást. Természetesen a cuccaimat is el kell majd vinnem. Most minden erőmmel azon vagyok, hogy találjak egy albérletet, bár a BeleValó műsorvezetése szinte minden időmet leköti” – mondta el Éva, aki azért a szinglilétet nem is bánja annyira.

“….Tudom, hogy nem lesz könnyű, de úgy gondolom, az utóbbi időben sokat változtam előnyömre, ezért az emberek is másképp állnak hozzám. Most minden erőmmel magamra koncentrálok, szeretném élvezni a szinglilétet, hiszen az elmúlt másfél évben kizárólag a páromra koncentráltam. Ameddig nem bonyolódom új kapcsolatba, addig bulizom és dolgozom ezerrel. Próbálom az életem pozitív oldalát nézni.”

Fotó: Facebook

Ajánlott videó

Olvasói sztorik