Szórakozás

Megrettennek az udvarlók Bíró Icától

A fitnesz-szakértő online videósorozatot indított, amelyben párkapcsolatokról beszél egy szakértővel. Közben még ő is az igazira vár.

Bíró Ica néhány napja indított egy internetes videósorozatot, amelyben egy szakemberrel beszélget tabuk nélkül a párkapcsolatokról. A fitnesz-szakértő Facebook-oldalán máris bedurrant az első videó, amiben például arról is szó van, hogy sok férfi megretten tőle.

“A média másmilyennek láttat, mint amilyen vagyok. Sokan azt gondolják, hogy én a vizes trikós szexi csaj, vagy a Metál Lady vagyok. Olyan is akad, aki a talpraesett egyéniségemtől retten meg. Az udvarlók nagy hévvel kezdenek közeledni felém, aztán pedig megtorpannak. De nem bánom, mert már én is óvatosabb vagyok. Sokszor megégettem a kezem, és nem hiányzik a csalódás, most jó nekem egyedül. Ha még benne van a sorsomban, úgyis biztosan társra találok” – mondta a Hír24-nek Bíró Ica, aki nem szereti, ha “aranyalmának” tartják a férfiak.

“Egyszer azt írta nekem egy férfi, hogy számára olyan vagyok, mint egy aranyalma a fa tetején. Ezért az almáért annyit kell mászni, küzdeni, törni, hogy a maga bebiztosítása végett inkább egy lejjebb lévő szép almára, vagy esetleg egy földön heverőre esik a választása. Mert az biztos, hogy ott marad vele. Ettől egy kicsit el is szomorodtam, pedig egy óriási bók is egyben. Vannak elvárásaim, de nem óriásiak. Csak mint ember az emberhez” – tette hozzá Ica.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik