Szórakozás

Máris bundaszagot éreznek az Eurovízió körül

Habár a versenyzők hivatalos névsorát csak jövő héten jelentik be, többen máris csalásról és bundagyanúról pletykálnak.

Az Eurovíziós Dalfesztivál magyar válogatójának legjobbjai már kiválasztásra kerültek. A 30 előadó névsorát, akik A Dal című műsorban mutatják be produkciójukat, hétfőn jelenti be hivatalosan is az MTVA. A zenészek között azonban már nyílt titokként beszélnek a résztvevőkről – írja a Bors.

A versenykiírás szerint csak olyan énekes nevezhet, akinek korábban már jelent meg zenei albuma vagy országosan játszott rá­dió-, illetve televíziófelvétele. A plyetykák szerint azonban több olyan énekes is ott szerepel a mezőnyben, akik nem felelnek meg ennek a kritériumnak.

“Szörnyen bosszant, hogy Szakács Gergő vagy akár Péter Barbara átmehetett a rostán. Ők csupán a szabályok megerőszakolásával lehetnek ott a legjobbak közt, elfoglalva azok helyét, akik igazán odavalók. Ez nem tehetségkutató” – nyilatkozta a napilapnak egy neve elhallgatását kérő, dühös művész.

 Fotó: TV2

A fent említett két énekest egyébként már láthatta a közönség a Voice című tehetségkutatóban, Barbi menedzsere pedig azt is elárulta, hogy a lány minden követelménynek eleget tesz: “A hivatalos eredményhirdetés ugyan csak hétfőn lesz, annyit elárulhatok, hogy Barbara minden krité­riumnak megfelel. Számtalan albumon hallható a hangja, hiszen ő Zorán vokalistája. Sehol sincs feltüntetve a pályázati feltételek között, hogy a lemeznek az ő neve alatt kell futnia. Azonkívül a Voice-ban korábban már láthatta Barbit az egész ország.”

Az üggyel kapcsolatban az MTVA sajtóosztálya írásban adott tájékoztatást: “A harminc bejutott előadó kilétét a későbbiekben ismertetjük, ezek az információk csak találgatások. Az MTVA idén is szigorúan átvizsgálta a beérkezett pályaműveket a kiírás alapján. Az a harminc előadó, aki bejutott a dalversenybe, biztosan megfelel ezeknek a kritériumoknak.”

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik