Szórakozás

Keleti Andrea rettegett a sárgától

Budapest utcáin tartott rendhagyó divatbemutatót Keleti Andi és Rákóczi Feri. A két híresség csak mostanában érzett rá igazán a stílusára.

Keleti Andi és Rákóczi Feri rendhagyó módon, Budapest utcáin mutatta be néhány napja az idei év legstílusosabb öltözékeit, amelyet Schaller Marianna állított össze, hogy bizonyítsa, stílusosak bármikor lehetünk, akár téli városi sétáról, akár az év végi ünnepekről legyen szó. Andinak is fontos a divat, bár korábban hadilábon állt vele.

“Számomra nagyon fontos, hogy minden alkalomra megfelelően öltözzek fel. Marianna ruhái egytől egyig nagyon sokszínűek és egyediek, ezért is imádom őket. Bár bevallom őszintén, voltak színek, amelyektől féltem. Korábban egyenesen rettegtem a sárgától, az újabb divatképek készítésekor pedig idegenkedve tekintettem a púderszínre. De aztán rádöbbentem, hogy félelmeim alaptalanok voltak, a vörös hajamhoz nagyszerűen passzolt mindegyik szín” – mondta a nemrég hétszázezres arckezelést kapott Keleti Andrea, akinek s kislánya is édesanyjához hasonlóan imád csinosan öltözködni.

Fotó: Positive Communications

A fotózás másik főszereplője, a Class FM műsorvezetőjeként dolgozó Rákóczi Feri volt, akinek házi divattanácsadója is van.

“Mindketten nagy divatőrültek vagyunk Judittal. Egymást inspiráljuk, különösen azóta, hogy a kedvesem két éve beindította saját vállalkozását, plus size mérettel rendelkező hölgyeknek tervez lezser és dögös ruhákat. De természetesen engem is ellát jobbnál-jobb tanácsokkal” – árulta el Feri.

Fotó: Positive Communications

Ajánlott videó

Olvasói sztorik