Szórakozás

Luxusban fog szülni Sebestyén Balázs felesége

Egy exkluzív magánklinikán, csillagászati összegért hozza világra második babáját Viki.

Sebestyén Balázs felesége az egyik 12. kerületi magánkórházban hozza majd világra babáját. A hegyvidéki klinika belülről cseppet sem emlékeztet az átlagos magyar kórházakra, sokkal inkább elegáns szállodákra. Ütött-kopott folyosók helyett csillogó várók fogadják a kismamákat, akiket egyszemélyes szobákban helyeznek el – írja a Blikk.

Egy hagyományos szülés az intézményben a magyar anyukáknak 450 ezer forintba kerül, ám ha a kismama szülésznőt is szeretne, plusz 50 ezer forintért az is jár. Ezzel a csomaggal a 38. héttől az ultrahangos, a nőgyógyászati vizsgálatokat és a vajúdás alatti fájdalomcsillapítást is „ajándékba” kapják. Félmillió forintért az apa végig ott lehet a szülőszobában, még akkor is, ha a babát esetleg császármetszéssel segítenék a világra. A luxust ráadásul nemcsak a szülés előtt és alatt, de utána is élvezhetik majd Balázsék: a klinikán ugyanis két napig komfortos szobában helyezik el a családokat, és ötszöri étkezést is biztosítanak.

Balázsék idén augusztusban jelentették be, hogy Vikivel ismét babát várnak. A kicsi születése januárra várható, ám a műsorvezető a rádióban már szinte minden héten születendő gyermekéről beszél.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik