Szórakozás

Az év legtrendibb bulijával ünnepelte a Heineken 141. születésnapját (X)

Celebek köszöntötték a 141 éves Heinekent és Budapestet

Budapest, 2014. november 24 – Néhány napja világszínvonalú partihelyszínné változott egy elhagyatott belvárosi épület, amelyet a Heineken vett birtokba, hogy a lehető legkülönlegesebb módon ünnepelje meg saját és Budapest városának 141. évfordulóját. Az egész estés buli alatt hazánk népszerű Dj-i váltották egymást a keverőpult mögött, a falakat pedig a fővárosra és a Heinekenre utaló fényfestés díszítette. Ráadásul a KLM jóvoltából egy szerencsés vendég kétszemélyes exkluzív hétvégét is nyert New Yorkba, ahová hamarosan el is indulhat.

141 évvel ezelőtt, Gerard Heineken megvásárolt egy XVI. századi sörfőzdét és 1873-ban megalapította a Heineken vállalatot. A kivételesen lágy ízéről és azóta védjeggyé vált ikonikus üvegeiről híres sörrel azóta több mint 200 országban találkozhatunk. Mivel Budapestet szintén 1873-ban alapították (Pest, Buda és Óbuda összeolvadásával), ezért nem volt kérdés, hogy a tavalyi jubileumi közös születésnaphoz hasonlóan a Heineken idén is köszönti a fővárost.

Rendhagyó módon a buli helyszínét az utolsó pillanatig titokban tartották a szervezők, amelyen így csak a meghívóval rendelkező szerencsések vehettek részt. A titkos buli VIP meghívottjai között volt Éder Krisztián, Istenes Bence, Lakatos Márk, a Mary PopKidses Bártfalvi Sándor, akik a Facebookon, Instagramon vagy Snapchaten regisztrált közel 600 résztvevővel együtt hajnalig táncoltak a jobbnál jobb magyar DJ-k ritmusaira.  A születésnapi bulin exkluzív, közös produkcióval köszöntötte a Heinekent és Budapestet Julia Carpenter és a Hooligansből ismert Kiss Endi, illetve fellépett az underground klubok népszerű fiatal DJ csapata, a LavaLava és DJ Gomes is.


A különleges buli díszlete az alkalomhoz illően szintén trendi és kreatív volt: a falakat egész éjszaka Budapest és a Heineken közös történelmére utaló 3D-vetítés díszítette, a táncosok mozdulatait egy hatalmas kivetítőn, a B-Dayp-a-lizeren csodálhatták a jelenlévők, éjfélkor pedig milliónyi konfetti is színezte a teret. Az est fénypontja azonban a Heineken és a KLM közös ünnepi meglepetése, nyereményjátéka volt. A vendégek éjfélig szavazhattak, hogy  a Heineken palackokon szereplő öt világváros közül hova utaznának el legszívesebben. A legtöbb voksot szerző célállomásra egy szerencsés szavazó, kétszemélyes, exkluzív utazást nyerhetett az este folyamán. A szavazás bár szoros eredményt hozott, de végül a legtöbben New Yorkra voksoltak, így Abai Róbert kísérőjével már készülhet is egy fantasztikus tengerentúli utazásra.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik