Szórakozás

Több órán át műtötték Bonót

A hétvégén biciklis balesetet szenvedett zenész arcán és lapockacsontján keletkezett sérüléseket látták el, valamint a zenész karjának fémlemezekkel és csavarokkal való rögzítették.

A Rolling Stone magazin szerint a U2 együttes 54 éves frontembere vasárnap sérült meg a New York-i Central Parkban, amikor megpróbált kikerülni egy másik kerékpárost. A lap szerint Bonót a New York-Presbyterian/Weill Cornell Medical Center sürgősségi osztályára szállították, ahol röntgen- és komputertomográfiás vizsgálaton is átesett a több órás műtétet megelőzően.

A zenész felkarja hat helyen zúzódott össze és a csont áthasította a bőrét: három fémlemezre és tizennyolc csavarra volt szükség a rögzítéshez. Hétfőn az énekes eltört bal kisujját is megműtötték. Bono szóvivője nem árult el további részleteket az énekes állapotáról azon túl, ami a magazinban megjelent.

A Rolling Stone által megszólaltatott ortopéd sebész szerint Bonónak intenzív terápiára lesz szüksége, de várhatóan teljesen fel fog épülni. Azt egyelőre nem tudni, hogy a frontember sérülése hogyan fogja befolyásolni a banda közelgő turnéját.

Az együttes vasárnap hozta nyilvánosságra a honlapján, hogy Bono balesetet szenvedett és megsérült. A tagok jelezték, hogy át kell szervezniük tervezett egyhetes fellépésüket az NBC televízió Tonight Show című műsorában.

Az ír zenészre rájár a rúd mostanában, a múlt héten magánrepülője csomagterének fedele esett ki landolás közben a berlini repülőtér közelében, de szerencsére ez nem okozott balesetet.

Ajánlott videó