Szórakozás

Paudits Bélát felesége hozta ki az elfekvőből

Paudits Béla (Paudits Béla)
Paudits Béla (Paudits Béla)

A 65 éves súlyos beteg színész gyomrát háromszor műtötték az elmúlt időszakban, egy alkalommal a rossz körülmények miatt, a nejének kellett közbenjárnia.

Paudits Béla évek óta már a lakását sem hagyja el, kivéve, ha vizsgálatra kell mennie. Nem lát kiutat a helyzetéből, ráadásul az orvosok sem tudnak segíteni rajta.

“Súlyos gyomorműtétem volt, de háromszor is elrontották, ezt az orvos is megerősítette. A patkóbelemet próbálják a hasfalamról leválasztani, de nem sikerül, valamit mindig elszúrnak. Születésem óta szenvedek hasi és gyomorproblémáktól, már az anyatejet sem tudtam rendesen megemészteni, ezért voltam mindig sovány. Tizenegy éves koromban már tudták, soha nem fogok elhízni. Hiába ettem, sportoltam, semmi nem látszott rajtam, most is csupán 45 kilogramm vagyok” – mesélte elkeseredve a színész a Blikknek.

Pauditsnak, akit mostanában egy ismeretlen férfi ápol otthonában, nemrégiben Dózsa László ajánlott fel főszerepet a Furcsa párban, de a művész nem tudta vállalni.

“Hangom is alig van, erőm sincs, képtelen vagyok játszani. Az utolsó műtétemet követően az elfekvőbe kerültem, már rettenetes szagom volt, a nejem hozott ki onnan. Egy másik alkalommal fertőzést kaptam, majd sok antibiotikumot, ami nem használt a gyomromnak. El vagyok keseredve, jó lenne, ha valaki tudna rajtam segíteni” – árulta el Paudits.

Fotó: MTI/Mohai Balázs

Ajánlott videó

Olvasói sztorik