Szórakozás

Életmentő műtétje volt Orbán Józsinak

A 100 Folk Celsius énekese csak a véletlennek és a szerencsének köszönheti az életét.

Hajszálon múlott Orbán Józsi élete. A 100 Folk Celsius énekese nem foglalkozott fájdalmaival, így aztán fogalma sem volt arról, hogy ezek mögött egy akut életveszélyes állapot áll.

Csak a véletlennek és a szerencsének köszönheti, hogy túlélte a kalandot, ugyanis a zenész egyik orvos barátja diagnosztizálta a bajt, egy kötetlen látogatás során. Mintegy mellékesen mesélte el neki, hogy komoly derék táji panaszok gyötrik, és gyakran van olyan érzése, hogy a szíve a hasában dobog. Ám a barát tudta, hogy az ilyesmit nem lehet félvállról venni, és egyből vizsgálatok sorába kezdett.

“Nem részletezem, de másnap reggel nyolc órakor már a műtőasztalon feküdtem, mert az egész hasi aortámat ki kellett cserélni. Ha ez nem történt volna meg, bármikor felrobbanhatott volna. Akkor pedig már csak az égi színpadon énekelhettem volna Paffról, a bűvös sárkányról… Nagyon drámai volt az egész helyzet, és nem tagadom, nagyon féltem. Nem is hittem el, hogy ez az egész velem történik. Nem tudtam, túlélem-e ezt a beavatkozást… Végül négyórás műtétem volt, aminek köszönhetően már túlvagyok az életveszélyen” – mondta a Kiskegyednek Orbán.

Fotó: RTL Klub

Ajánlott videó

Olvasói sztorik