Szórakozás

Dr. Alban, Alice Deejay és a La Bouche Budapesten

A kilencvenes évek kedvenc előadói a Total Dance Fesztiválon adnak retrókoncertet.

A retrómánia már a kilencvenes éveknél tart. Ahogy az várható volt, a mai huszas-harmincas generáció gyerekkorát meghatározó zenék kultusza visszatért.

Aki állt sorba lángosért a Balatonnál a kilencvenes évek második felében, az 99 százalékos valószínűséggel eurodance-t hallott az éppen bömbölő rádióból.

A mással össze nem téveszthető stílus jellemzője a dallamos szintetizátor-alap, az ütemes dobgép és a rapbetétekkel kontrasztosított fülbemászó vokál.

A gondtalan életörömöt sugárzó, hangulatjavító dallamok talán pont a borongós novemberi időben jönnek a legjobban, amikor a létezés is szürke közönybe borul. Így gondolták ezt a Total Dance Fesztivál szervezői is, akik most szombaton elhozzák Magyarországra a kilencvenes évek legnagyobb eurodance-csillagait.

Hogy november 22-én érdemes legyen a kanapé-pokróc-csoki-tea nyújtotta kényelem helyett a Hungexpo-t választani, arról számos magyar előadó mellett a Culture Beat (D), Dr. Alban (SWE), La Bouche (USA), Masterboy (D) és Alice Deejay (NL) gondoskodnak.  

Total Dance Fesztivál, 2014. november 22., szombat, 18.00-3.00, Hungexpo G-Aréna

Az esemény weboldala itt, Facebook-oldala pedig itt található

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik