Szórakozás

Gönczi Gábor kifizeti Tatár Csillát

Az anyagiakról egyetlen hangos szó nélkül állapodott meg a két tévés.

Mint megírtuk, Tatár Csilla és Gönczi Gábor egy hónapja titokban eldöntötték, hogy elválnak. Azóta az is kiderült, hogy többek között azért lett vége a tévés házaspár kapcsolatának, mert hiába próbálkoztak a gyermekvállalással. A kapcsolat végén állítólag nem volt köztük hangos veszekedés és marakodás, még az anyagi javak elosztásánál sem.

Csilla és Gábor a Blikk szerint hamar megállapodtak abban, hogy nem adják el azt a 35-40 milliós gyönyörű családi fészket, ahová tavaly költöztek ki. Annak idején azért választották ezt az új házat, mert a fővárosból nyugalmasabb környékre vágytak, és Csilla közelebb szeretett volna lakni a szeretteihez, akik ugyancsak a fővároshoz közeli településen élnek. Most mégis Csilla költözött el albérletbe, és Gábor maradt a településen, ahová feleségét húzta vissza a szíve. De ez kettejük egyhangú döntése volt.

“A válásuk ellenére is nagyon szeretik és tisztelik egymást. Mindenben nagyon gyorsan és szépen sikerült megegyezniük. Nem szerették volna áron alul eladni a házukat, ezért úgy döntöttek, Gábor marad ott, és kifizeti Csillának azt a pénzt, amit beletett. Az egyik részét már át is adta neki, a többit pedig majd később rendezi” – mondta a Blikknek a házaspár egyik közeli barátja.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik