Szórakozás

Tóth Gabi kisbőrönddel indult Budapestre

Az énekesnő nagymamájától kapott kétkerekű táskájával indult tíz éve Tapolcáról a fővárosba. Ötezer forint volt nála, ennyi jutott egy hónapra – mégis eljött otthonról, mert tudta, hogy dolga van.

Tóth Gabi manapság talán az egyik legismertebb magyar énekesnőként, és az X-Faktor mentoraként igazán a csúcson érezheti magát. Pedig a kezdet neki is nehéz volt – ez derül ki a Story interjújából.

“A nagyi a lengyelpiacon vette azt a kockás táskát. Pont olyan volt, mint amilyennel az idős nénik piacra járnak. A nagyi lefagyasztott nekem levest, hogy ne haljak éhen, ezt pakoltam bele, meg a ruháimat. Nem féltem, pedig akkor jártam először Pesten. Leszálltam a Déli pályaudvaron, és irány, előttem az élet. 16 éves voltam. Nem volt egyszerű megszokni a nagyvárost. Egy hónapig olyan migrénes fejfájásom volt, hogy szinte semmit nem tudtam csinálni. Azt sem tudtam, hol vagyok, eltévedtem, de aztán magamtól találtam haza. Így ismertem meg a várost” – meséli a mára már különcségéről is híressé vált énekesnő.

A teljes cikket a Story legfrissebb számában olvashatja el.

Fotó: Hír24/Pál Anna

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik